KONCERT KIC POP HORA – NOĆ O KOJOJ ĆE SE DUGO PRIČATI

Publika na nogama, svi pjevaju sa horom

Velika sala KIC-a sinoć je bila zaista prepuna i mala da primi sve one koji su željeli čuti KIC POP HOR na njihovom premijernom, cjelovečernjem koncertu.

Sjajni Saša Barjaktarović dirigovao je horom

Otvoriviši  koncert numerom We are the world, koju su izveli u pratnji muzičkih kolega   Danijela Alibabića, Andrijane Božović, Anite Popović, Bojana Delića, Ivane Popović Martinović, Marije Božović, Nine Žižić, Renate Perazić i Stevana Faddy-ja, kao i mališana hora niže Muzičke škole ,,Vasa Pavić”, hor je tokom više od sat i po vremena, izveo više od 20  domaćih i svjetskih-  pop rok hitova.  Tako su se smjenjivale numere ‘’ Balerina’’,  ‘’Dođi u pet do pet’’,  ‘’Imagine’’, ‘’Careless whisper’’,  ‘’Podgorica’’ ‘’Zlatni dan’’, ‘’Goro moja’’,  ‘’Happy’’  i mnoge druge.

Magična atmosfera na koncertu

Puno emocija, sjajne energije i  lijepih nota,  uz  publiku koja  je  poslije svake numere burnim  aplauzima pozdravljala hor  učinili su da ovo bude veče o kojem će se dugo pričati.

 

 

AAA_1549

Dio muzičkih gostiju na koncertu

 

Horom je dirigovao sjajni  i energični Saša Barjaktarović.  Pratio ih je bend koji su činili Enes Tahirović (klavir), Ivan Tomas (bas gitara), Martin Đorđević (bubnjevi), Dejan Ljujić (električna gitara) i Stefan Pavićević (saksofon). Među ostalim gostima na koncertu bili su i Jovan Aleksić, Nemanja Petrović, Vasilije Vujadinović, Ognjen Leković, balerina Ksenija Sinđić  i plesni par kluba Sonrisa, Jelena i Slobodan Vukčević.

Koncertu su prisustvovali i predsjednik-Skupštine-Crne-Gore-predsjednik-Skupštine-Glavnog-grada-ambasador-Republike-Njemačke-i-sekretarka-Sekretarijata-za-kulturu-i-sport-Glavnog-grada.

Koncertu su prisustvovali i predsjednik-Skupštine-Crne-Gore-predsjednik-Skupštine-Glavnog-grada-ambasador-Republike-Njemačke-i-sekretarka-Sekretarijata-za-kulturu-i-sport-Glavnog-grada.

Koncertu su prisustvovali i predsjednik-Skupštine-Crne Gore predsjednik Skupštine Glavnog grada ambasador Republike Njemačke i sekretarka Sekretarijata  za kulturu i sport Glavnog grada.

Podsjetimo, KIC  POP HOR nastao je kao građanski projekat  uz  svesrdnu podršku KIC-a ‘’Budo Tomović’’ i  Nevladinog udruženja Kutak, pod čijim okriljem je osnovan.  Sponzori i prijatelji prvog koncerta KIC POP HOR-a u Podgorici su: gradski Sekretarijat za rad, mlade i socijalno staranje, Vaid i Nevina Turusković, NVO Fakt, Čikom d.o.o., KasteX, Hemosan d.o.o. Bar, Monteput, Modni studio “Zoran”, Farmasi Cosmetics, Preduzeće “Baroom Baroom” , ZU Eho dijagnostik Nikšić, kao i brojni mediji.

Sala je bila prepuna na prvom koncertu KIC POP HORA