KONCERT SAŠE VASIĆA 28. FEBRUARA

 

Koncertnu promociju novog albuma “San” poznatog beogradskog kantautora Saše Vasića organizovaćemo u četvrtak, 28.februara  u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović” od 20 sati.

Podsjećamo da je popularni pjevač Saša Vasić  objavio krajem prošle godine novi album nakon šest godina pauze, a poznavaoci muzičkih zbivanja ocjenjuju da je album bio vrijedan čekanja!  Više od četrdeset muzičara učestvovalo je u snimanju albuma, koji je realizovan u Analog Mind studiju u Beogradu. Miks i finalni mastering uradio je Mahir Sarihodžić (Long Play studiju,Sarajevo). Album „San“ je peti studijski album pop muzičara iz Zemuna, a prvi koji će se pojaviti pod etiketom Menarta. „San“ je u prodaji od 15.decembra.

Podgorička publika među prvim u regionu biće u prilici da čuje nove Vasićeve pjesme, podsjetiti se i starijih hitova: Ko lijana, Nije znala, Život si mi dala ti i drugih, a vjerujemo da će kao i prije dvije godine pjevati u glas sa Vasićem većinu koncerta, te zadovoljna otići iz Velike sale KIC-a.

Pop umjetnik će nastupiti sa svojim bendom u sastavu: Dejan Trajković – gitara,  Vukašin Skorić- bubanj, Vladimir Novičić – bas, Miljan Davidović – klavijature.

Prijatelj podgoričkog koncerta je hotel Ramada.

Ulaznice po cijeni od 5 eura možete kupiti od 1. februara svakog radnog dana na biletarnici KIC-a od 9 do 20 sati, a za rezervaciju možete pozvati broj 020 664 237.