KIC POP HOR 27. 7. U BUDVI, A 1.8. U KOTORU

Magična atmosfera na koncertu

Nakon prvog, spektakularnog koncerta novoosnovanog KIC POP HORA u Velikoj Sali KIC-a ‘’Budo Tomović’’ u Podgorici, 27. juna, taj  jedinstveni hor u regionu održaće pod dirigentskom palicom prof. Saše Barjaktarovića, na otvorenom dva koncerta, i to – u četvrtak 27. jula između crkava u budvanskom Starom gradu od 21 i 30h, a sljedećeg utorka, 1. avgusta ispred katedrale Sv. Tripuna u Kotoru od 22h.

Koncert KIC POP HORA  u četvrtak u Budvi je poklon JU Grad teatar, JU  Muzeji i galerije i Turističke organizacije Budva, Budvanima i brojnim turistima u metropoli crnogorskog turizma.

U Kotoru 1. avgusta koncertom KIC POP HORA otpočeće 16. Internacionalni  kotorski ljetnji karneval.

AAA_1079

Na  predstojeća dva koncerta nastupaće oko 40 članova i članica hora a tokom 90-min koncerta (muzički vremeplov od 50-tih  godina prošlog vijeka do danas) izvešće oko 20 domaćih i svjetskih pop – rok hitova među kojima su: ‘’Dobra vam noć prijatelji’’, ‘’Goro moja’’, ‘’Balerina’’, ‘’Imagine’’, ‘’Careless whisper’’, ‘’Zlatni dan’’ i mnoge druge.

Amaterski KIC POP HOR nastupa u pratnji benda u kojem su profesionalni muzičari: Enes Tahirović (klavir), Ivan Tomas (bas gitara), Martin Đorđević (bubnjevi), Dejan Ljujić (električna gitara) i Stefan Pavićević (saksofon).

Voditeljka programa biće Dušica Vugdelić, inače članica hora.

Sjajni Saša Barjaktarović dirigovao je horom

Gosti koncerta i u Budvi i Kotoru biće talentovani mladi solista Nemanja Petrović, a u Kotoru  i Stevan Tomašević.

Podsjećamo da je KIC POP HOR nastao u Podgorici kao spontani građanski projekat, okupviši istinske zaljubljenike u muziku i pjevanje, raznih profesija i generacija dobivši kako kreativnu i organizacionu podršku JU KIC “Budo Tomović”, tako i logističku Nevladinog udruženja “Kutak’’.